Comanda mancarea cu telefonul sau tableta cu ajutorul unei noi aplicatii

Tocmai s-a lansat in Romania prima aplicatie compatibila atat cu Android, cat si cu iOS ce aduna ofertele restaurantelor si te ajuta sa comanzi mancare.

Aplicatia, pe nume Oliviera, aduna ofertele mai multor restaurant sau localuri de pe piata intr-un singur loc, astfel comanzi foarte usor mancarea preferata si nu platesti o taxa suplimentara la livrare.

“Dintr-un singur cont poti lansa solicitari pentru orice restaurant partener, adresele de livrare sunt memorate si nu trebuie introduse de fiecare data. In plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comanda anterioara, vizualizand istoricul sau chiar de a trece anumite feluri de mancare la categoria de favorite, pentru a comanda si mai rapid deliciile preferate”, dupa cum spun dezvoltatorilor aplicatiei.

Utlizatorii pot clasifica restaurantele in functie de distanta, de specific sau in ordine alfabetica. Dezvoltatorii spun ca informatiile si promotiile vor fi actualizate in mod constant, conform yoda.ro.

Odata ce ai comandat vei primi imediat confirmarea , prin “Push Notifications”, cand comanda intra in productie. Vei stii si timpul de livrare, iar daca esti client fidel comanda ta va fi preluata automat, fara a mai fi contactat de restaurantul respectiv.

Deocamdata, doar in Bucuresti sunt restaurant partenere, dar exista cateva oferte active si in Pitesti si Ploiesti.

Florea Ioana Iulia

Leave a comment