Echipa

In prezent, de acest blog ma ocup doar eu, Oana Florea. Intre timp am terminat Facultatea de Jurnalism si sunt studenta in anul I la Masterul Jurnalism si Comunicare Politica de la  FJSC in colaborare cu SNSPA.

Florea Ioana -> Toata lumea ma striga Oana si, in general, nu raspund la alt nume. Anul asta voi termina Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, specializarea Jurnalism. Sunt o fire curioasa si imi place sa descopar lucruri noi.

Cand eram mai mica, eram un soarece de biblioteca si citeam o gramada de carti. Si acum fac la fel, printre licenta, cursuri, teme pentru facultate si teste, parca merge un roman politist sau unul psihologic, uneori de dragoste. Pe langa stagiile de practica din timpul facultatii la Romania Libera si ziarele locale : Dambovita si Jurnal de Dambovita, de aproape 8 luni sunt editor voluntar pentru un site de stiri.

Eu ma voi ocupa de categoria Tehno & Lifestyle cu toate subgategoriile aferente.

Articolele colegelor mele Ana, Gabriela si Ruxandra, le gasiti in categoria Vechi.

Echipa este formata din :

Ana -> Numele meu este Ana. Sunt studenta la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, in ultimul an. Am lucrat ca redactor de-a lungul anilor de studiu la ziarul Romania libera, la o fundatie culturala, la radio. In prezent,  lucrez la lucrarea de licenta si la mai multe proiecte in cadrul facultatii. Imi place sa scriu, sa citesc, sa ma plimb fara sa am o anumita directie, sa ascult muzica, sa dansez. Pe acest site, imi propun sa va tin la curent cu cele mai importante stiri.

Florea Gabriela ->Mi-s o provincială, curând cu diplomă de jurnalistă, care scrie. De plăcere.

Am început să scriu articole prin clasa a-9-a și continui în prezent. În liceu am prins perioada în care print-ul încă era la putere și am scris câteva luni bune pentru Viața Liberă. M-am mai “jucat” și prin diferite reviste de liceu, iar dacă mama nu mi-a pus munca în ramă, am pus-o eu într-o cutie de carton.
Am intrat la FJSC fără să fac pregătire, mă hotărâsem cu două zile înainte de examenul de admitere să dau la jurnalism și am intrat acolo binișor, la buget.
Am scris un an și ceva pentru un site de mașini eco (găsiți aici mai multe, dacă sunteți interesați), am mai lucrat la o revistă de fundație, mi-am petrecut vreo șase luni pe la România Liberă, iar de un an de zile editez conținuturi, cum s-ar traduce job-ul meu actual de web content editor presărat cu taskuri de copywriter. De aici vin la seminarii la facultate și încerc să îmi adun respirația că mereu sunt pe drumuri și în fugă.
Nu o să vă zic că îmi plac unicornii. Dar dacă vreți să vorbim despre ei sau despre orice altceva, mă găsiți pe TwitterGoogle+ și Facebook. Mă ocup de partea “muzicală” de pe stirisaunustii.wordpress.com, chiar în domeniul Muzică. Vă las, ne auzim.. în scris.
Enulescu Ruxandra -> Am intotdeauna o parere despre ceea ce se intampla in jurul meu. Cand o si scriu, am observat ca oamenilor le place. Tata crede ca sunt prea “civica”, iar mama ma cearta ca ma doare mai mult de altii decat de mine. Un profesor mi-a spus ca nu sunt in stare sa inventez o poveste. Asa ca scriu despre lucruri reale.
Scrisului despre ceea ce se intampla acum si ii intereseaza pe oameni eu ii spun jurnalism.
Iar scrisului despre ce i-ar putea durea pe altii ii zic social.
Asta fac eu la stirisaunustii.

Leave a comment