Invitaţie la Teatru

Care a fost ultima dată când ai fost la teatru?

Teatrurile din Bucureşti au foarte multe piese excepţionale de oferit celor pasionaţi şi nu numai. Indiferent dacă eşti pasionat sau nu de teatru, există anumite piese care nu te pot lăsa rece şi care îţi taie răsuflarea.

trilulilu.ro

trilulilu.ro

Iată câteva piese de teatru pe care trebuie să le vezi şi care se joacă în aceste zile în Bucureşti.

(Cu)Cuieînfrunte

Această piesă de teatru îi aparţine lui Eric Bogosian şi este o comedie care satirizeaza societatea românească. Actorii Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor vă vor “ţine de vorbă” într-un spectacol-manifest care cu siguranţă vă va pune pe gânduri în legătura cu societatea în care trăiţi.

media.roportal.ro

media.roportal.ro

Această piesă se joacă astăzi, 20.00 la Teatrul Luni de la Green Hours, din Calea Victoriei, nr.120.

Cum m-am lăsat de gândit

După cartea lui Hannes Stein, în regia lui Bogdan Munteanu, “Cum m-am lăsat de gândit” este o comedie simpatică despre drama existenţială. Această piesă de teatru funcţionează pe principiul “Gândirea dăunează grav sănătaţii”. Ideea de bază a acestei piese este aceea de a sublinia defectele umane. Actorii care ne îndeamnă spre non-gândire sunt  Anca Sigartau, 1-Q Sapro.

godotcafeteatru.ro

godotcafeteatru.ro

Piesa se joacă pe 23 mai, 20.00 în Music Club, Strada Bărăției, nr. 31

Intrigă şi iubire

“Intrigă şi iubire”  este o piesă scrisă de Friedrich Schiller şi regizată de Stayko Murdzhev . Această piesă de teatru vorbeşte despre dragostea dintre un bărbat şi o femeie, dragostea dintre generaţii. Doi tineri indrăgostiţi întâmpină o serie de obstacole în încercarea lor de a clădi o relaţie.

teatral.ro

teatral.ro

Teatrul Odeon din Calea Victoriei, nr.70 , 21 mai, 19.00

Love stories

“Love stories”, scrisă de de Radu F. Alexandru, în regia lui Claudiu Goga este o piesă despre căutarea de sine, despre emoţii şi drame existenţiale. Actorii din această piesă: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Diana Cavallioti, Alexandru Pavel reprezintă două generaţii, părinţi-copii şi povestea lor de viată.

vinsieu.ro

vinsieu.ro

Puteţi viziona această piesă de teatru pe 21 mai,19.00, la Teatrul Metropolis din Strada Mihai Eminescu, nr.89.

Hai să mergem la teatru!

Ana

Leave a comment